טבלת השוואה בין בתי ספר לברמנים

אז למה לך ללמוד בזמן אמיתי?

קטגוריה
זמן אמיתי
המתחרים
גיל המדריכים, ממוצע
29. מינימום - 25
26-23
שנות הנסיון של המדריכים, ממוצע
7 שנים מאחורי בר . מינימום 5 שנות ניסיון.
4-2 שנים
מקומות עבודה וצבירת הניסיון של צוות ההדרכה.
ברים מובילים בארץ ,כגון: טפאו, אומן, אליעזר,TLV;,223, מרפי'ס, מועדון הלונה, ארליך, ארמדילו, גריפין, קלרה, בובמרה, הלנה, שסק, סילון, מנגה, לימן ברדרס ,פורום, בר גיורא, מולי בלומ'ס, ,וויסקי א-גוגו, אלתרמן, דראפט, ועוד רבים וטובים
רוב צוות ההדרכה מגיע מברים לא מוכרים
בעלי בארים שמדריכים או הדריכו בזמן אמיתי
אריאל לייזגולד – 223, ת"א
עדי קייזרמן – בית השואבה, ת"א
זיו גביש – מרפי'ס, הרצליה
ארז נחום – 70 פילים, ת"א
לאון שוורץ – גלן בר,ירושלים
אריאל סלור – 
GROOV, ניו יורק
אין בצוות ההדרכה בעלי ברים
חברות באיגוד ברמנים עולמי
חברות בלעדית בארץ באיגוד הברמנים העולמי .A.B.I המארגן תחרויות ברמנים ארציות בכל שנה.
לא חברים או חברים באירגונים קטנים
רמת המותגים הנשתים בשיעורים

גבוהה מאוד, בשיעור וויסקי לדוגמא ,טועמים 10 מותגים מובילים מהעולם ביניהם: ג'וני אדום, ג'וני שחור, גלנפידיך, לפרוייג, בושמיל'ס, בלק בוש, ג'ק דניאל'ס, פור רוזס, קראון רויאל.
ממוצעת עד גבוהה
מגוון הטעימות
מגוון טעימות מכלל החברות והמותגים בשוק
מתן בלעדיות לחברה אחת או למס' מצומצם בשל אינטרסים כלכליים
חברת השמה והתחייבות לעבודה
חברת ההשמה המקצועית ביותר בתחום הבר-WORKOHOLIC
קיימות מחלקות השמה
היקף ההכשרה
ברמה בינלאומית
ברמה בינלאומית
מסלולי הלימוד
מגוונים מאוד על פי צרכי התלמיד. לדוגמא, קורסי שישי, קורסי צהריים, קורסי לילה וכו'
קבועים מראש, בדרך כלל יש שני מסלולים.
מבנה בית הספר וסניפים
יותר מ-30,000 בוגרים, הסניף בת"א הוא הגדול בעולם. סה"כ 7 סניפים בארץ.
מעט בוגרים, סניפים קטנים, לעיתים אף בחנויות אלכוהול
קורס על חשבון הפיקדון הצבאי

קיים בכל הסניפים (למעט אילת וטבריה)

לא קיים בכלל או קיים באופן חלקי

איך נתפס המותג?

יוקרתי, גדול, מקושר, יציב וחדשני

לא יציב, לא אמין (ללא אישור משרד התמ"ת לביצוע קורסים ע"ח הפיקדון)


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה