אז למה לך ללמוד בזמן אמיתי?
קטגוריה |
זמן אמיתי
|
המתחרים
|
גיל המדריכים, ממוצע
|
29. מינימום - 25
|
26-23
|
שנות הנסיון של המדריכים, ממוצע
|
7 שנים מאחורי בר . מינימום 5 שנות ניסיון.
|
4-2 שנים
|
מקומות עבודה וצבירת הניסיון של צוות ההדרכה.
|
ברים מובילים בארץ ,כגון: טפאו, אומן, אליעזר,TLV;,223, מרפי'ס, מועדון הלונה, ארליך, ארמדילו, גריפין, קלרה, בובמרה, הלנה, שסק, סילון, מנגה, לימן ברדרס ,פורום, בר גיורא, מולי בלומ'ס, ,וויסקי א-גוגו, אלתרמן, דראפט, ועוד רבים וטובים
|
רוב צוות ההדרכה מגיע מברים לא מוכרים
|
בעלי בארים שמדריכים או הדריכו בזמן אמיתי
|
אריאל לייזגולד – 223, ת"א
עדי קייזרמן – בית השואבה, ת"א זיו גביש – מרפי'ס, הרצליה ארז נחום – 70 פילים, ת"א לאון שוורץ – גלן בר,ירושלים אריאל סלור – GROOV, ניו יורק |
אין בצוות ההדרכה בעלי ברים
|
חברות באיגוד ברמנים עולמי
|
חברות בלעדית בארץ באיגוד הברמנים העולמי .A.B.I המארגן תחרויות ברמנים ארציות בכל שנה.
|
לא חברים או חברים באירגונים קטנים
|
רמת המותגים הנשתים בשיעורים
|
גבוהה מאוד, בשיעור וויסקי לדוגמא ,טועמים 10 מותגים מובילים מהעולם ביניהם: ג'וני אדום, ג'וני שחור, גלנפידיך, לפרוייג, בושמיל'ס, בלק בוש, ג'ק דניאל'ס, פור רוזס, קראון רויאל.
|
ממוצעת עד גבוהה
|
מגוון הטעימות
|
מגוון טעימות מכלל החברות והמותגים בשוק
|
מתן בלעדיות לחברה אחת או למס' מצומצם בשל אינטרסים כלכליים
|
חברת השמה והתחייבות לעבודה
|
חברת ההשמה המקצועית ביותר בתחום הבר-WORKOHOLIC
|
קיימות מחלקות השמה
|
היקף ההכשרה
|
ברמה בינלאומית
|
ברמה בינלאומית
|
מסלולי הלימוד
|
מגוונים מאוד על פי צרכי התלמיד. לדוגמא, קורסי שישי, קורסי צהריים, קורסי לילה וכו'
|
קבועים מראש, בדרך כלל יש שני מסלולים.
|
מבנה בית הספר וסניפים
|
יותר מ-30,000 בוגרים, הסניף בת"א הוא הגדול בעולם. סה"כ 7 סניפים בארץ.
|
מעט בוגרים, סניפים קטנים, לעיתים אף בחנויות אלכוהול
|
קורס על חשבון הפיקדון הצבאי
|
קיים בכל הסניפים (למעט אילת וטבריה)
|
לא קיים בכלל או קיים באופן חלקי
|
איך נתפס המותג?
|
יוקרתי, גדול, מקושר, יציב וחדשני
|
לא יציב, לא אמין (ללא אישור משרד התמ"ת לביצוע קורסים ע"ח הפיקדון)
|
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה